Читај ми!

Репрезентативци Србије стигли у Београд; Лучић: Сви смо разочарани, нисмо спавали

Кошаркаши Србије допутовали су у Београд после елиминације у осмини финала Европског првенства у Берлину. Капитен Србије Владимир Лучић рекао је по доласку у Београд да је његовим саиграчима тешко пао пораз од Италије и да нико није спавао претходне ноћи.

Селектор Србије Светислав Пешић није допутовао са играчима Србије, који су јутрос кренули из Берлина, пошто ће заједно са стручним штабом и функционерима Кошаркашког савеза стићи вечерас у Београд око 18 сати.

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Владимир Лучић рекао је по доласку у Београд да је његовим саиграчима тешко пао пораз од Италије и да нико није претерано спавао.

"Мишљења су иста, Италија је заслужено славила. Добро смо почели. Пали смо у четвртој четвртини и на крају изгубили", рекао је Лучић медијима на Аеродрому "Никола Тесла".

Истакао је да играчи са селектором Светиславом Пешићем још нису анализирали меч са Италијом.

"Још је све свеже. Промашили смо велики број отворених шутева у другом полувремену. Они су после искључења селектора Ђанмарка Поцека одреаговали као екипа. Покупили су самопоуздање и заслужено су победили", рекао је Лучић.

"Хемија коју смо имали била је изванредна"

Лучић је поновио да су српски кошаркаши веома тешко поднели пораз од Италијана.

"Нисам имао шта било коме да говорим, сви смо разочарани јер смо имали велика очекивања. У спорту се дешавају овакве ствари", нагласио је српски кошаркаш.

Лучић сматра да је Србија имала довољно јаке противнике у групи Д, где је уписала победе против Израела, Холандије, Чешке, Пољске и Финске.

"Екипе које су биле с нама у групи и резултати у осмини финала показују да су квалитетније него што су показале против нас. Имали смо у квалификацијама за Светско првенство два тешка меча са Грчком и Турском. Нису нам недостајале тешке утакмице", рекао је Лучић.

Кошаркаш Бајерна је нагласио да жали што селекција Србије није стигла до саме завршнице у Берлину.

"Однос који смо изградили као екипа, хемија коју смо имали била је изванредна. Доста смо причали синоћ. Ми смо екипа само која се може пожелети за дружење. Из тог разлога нам пораз још теже пада", навео је Лучић.

Србија је синоћ у Берлину поражена од Италије са 94:86 у мечу осмине финала Европског првенства.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се