Ходајућа енциклопедија – Владимир Крнач, победник „Слагалице“

Завршен је 118. циклус ТВ слагалице. Финалисти Владимир Крнач и Неђељко Свркота, са пуно поштовања, одмерили су снаге у играма достојним финала популарног квиза. Био је то сусрет изузетних такмичара, али и два добра пријатеља.

Оба такмичара су већ позната љубитељима квизова, а Владимир Крнач је био победник Слагалице 2018. године. Победа му се осмехнула и овог пута са освојена 264 поена. 

Владимир Крнач  живи у Бачком Петровцу са супругом и четворо деце. Ради као грађевинац а страст су му квизови.

Вођен великом радозналошћу годинама је стицао знања из многих области. Енциклопедије су му биле омиљена литература.

Жеља да провери сопствено знање одвела га је до првог квиза Сам против свих, у којем је постигао значајан успех. Од тада је учествовао у чак 13 квизова, само у Слагалици – четири пута.

„Сада је већ 17 година како се бавим квизовима. Четири пута сам учетвовао у Слагалици, и сваки пут сам догурао до финала. Ипак, не могу да кажем да сам ушао у целу ту причу како бих зарадио“, каже Владимир.

Члан је „Српске квиз асоцијације“ и често се такмичи. Осим многих победа, каже да му је најдрагоценије то што је стекао праве пријатеље широм земље.

На друштвеним мрежама, Владимир је познат као „ходајућа енциклопедија“. Живи скромно у сложној породици коју красе ведрина и дух.

„Моје четворо деце је сад већ велико, али су одрастали гледајући 'ћалета' у квизовима, али сами нису заинтересовани за учење“, наводи Крнач.

У војци је постао добровољни давалац крви. До сада је крв дао 106 пута. У том смислу, његовим стопама, кренули су и синови.

Владимир Крнач ће крајем године бити учесник и суперфиналног циклуса, који ће окупити победнике свих циклуса емитованих током године.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво