Читај ми!

Кухиња мога краја, нова сезона од 03. септембра на РТС 1

Сваке недеље од 3. септембра на Првом програму РТС, у новој сезони популарног серијала "Кухиња мога краја'' гледаћемо седам успешних дама и домаћица из различитих крајева Србије, које ће показати своје кулинарско умеће али и обичаје и традицију свога краја.

Дружећи се из недеље у недељу, уживајући у разним специјалитетима и лепотама Србије учеснице серијала ће се и међусобно оцењивати и у последњој емисији, једна од њих ће захваљујући оценама својих другарица, понети ласкаву титулу победнице и добити чек на 200.000 динара.

Учеснице серијала су: Томислава Радић из Текије код Кладова, Слађана Мустецић из Злота код Бора, Зорица Лазић из Јошанице код Соко бање, Мариа Дриановска из Бачког Петровца, Драгица Шомановић из Костола код Кладова, Сузана Милијић из Лужана код Алексинца и Бранкица Недељковић из села Глушци код Богатића.

Прва домаћица Томислава Томка Радић угостиће своје другарице у Текији надомак Кладова. Шармантна домаћица показала се врло вештом у кухињи а на менију Радића су, очекивано, махом рибљи специјалитети. Томка обожава цвеће, прави и украшава саксије а слободно време најрадије проводи са својим унуцима. Као прва у новом серијалу, Томка се потрудила да своје нове пријатељице угости баш како доликује.

Нова сезона серијала Кухиња мога краја, сваке недеље на РТС 1, око 15ч.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије