Читај ми!

''Калкански кругови'', друга сезона, викендом од 2. септембра

Од 2. септембра, сваке суботе и недеље, у 21 час на Првом програму РТС-а, гледаоце очекује десет нових, узбудљивих епизода серије Калкански кругови.

Ова прича, спој мистерије и трилера, креација је једног од наших водећих сценариста Ђорђа Милосављевића и истражује тајне необичног места у срцу Србије.

Годину дана је прошло од трагичних догађаја, али ни Миона ни Дејан не могу сасвим да се отргну од Забрана и духова који се везују за то место. Док Миона покушава да се усредсреди на факултет у Београду, далеко од Дола, опседају је чудни снови и мистериозни симболи непознатог значења. Дејан, који је одлучио да остане у селу, почиње да се понаша забрињавајуће. Миони је јасно да суочавање са Забраном није готово. Напротив, тек почиње!

Друга сезона серије Калкански кругови окупља добро познате ликове, али и неке нове јунаке, мештане српског села који живе под теретом необјашњивих и необичних појава које изазива мистични, сабласни Забран.

Силе овог тајанственог места постају све снажније - Забран тражи своју чуварку, а времена је све мање...

Улоге: Војин Ћетковић, Жарко Лаушевић, Ивана Зечевић, Паулина Манов, Небојша Дугалић, Ања Павићевић, Марија Вицковић, Лазар Николић, Златија Ивановић, Наташа Нинковић, Милутин Мима Караџић, Бранка Пујић, Љиљана Стјепановић, Дејан Цицмиловић, Вахидин Прелић, Нина Нешковић, Бојана Стојковић, Филип Хајдуковић, Филип Станковски, Александар Петковић и други.

Костимограф: Драгица Лаушевић

Сценографи: Јована Радојевић и Ана Милошевић

Монтажери: Ареф Зааби и Ђорђе Станковић

Директор фотографије: Душан Ивановић

Сценарио: Ђорђе Милосављевић

Режија: Милан Караџић и Гордан Матић

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије