Оскар популарности - "ДАМА 2015.године"

21.априла 2015. године, у вили Јелена на Дедињу у Београду, одлуком публике и медија, Милица Милисављевић-Дугалић награђена је статуом "ДАМА 2015. године"

Диван је осећај бити међу најистакнутијим дамама у Србији. Награда је посебна и зато носи специфичност. Увек постоји начин да се победе и најтежи проблеми, само треба да пронађете оно нешто у себи, нешто што поседује сваки човек. Васпитање, образовање и стални рад на себи споља и изнутра, лепи манири и позитивност без било које користи, сваку жену могу учинити дамом. Звање " ДАМА " 2015.године ми говори да останем доследна свом стилу живота и свом стилу етно певања у коме спајам прошлост и будућност. Бирам готово заборављене песме, неке које до сада нико није чуо. Бирам старе вредности, које говоре више од нас смртних које ће трајати и кад ми одемо - изјавилаје Милица.

Милица је присутнима приредила и јединствени доживљај, изводећи премијерно песму са Шар планине, " Стојан чува стадо са Шаре планине ", у маестралном аранжману Лане Токовић, успела је да присутни осете дах Византије.

Сва досадашња издања и музика Милице Милисављевић Дугалић у Србији су проглашена за уметничка дела од културног значаја за земљу, а предходни албум " Нечујна звона " у издању ПГП РТС-а који је обрадио Неша Галија, проглашен је за најбољи албум етно музике на Балкану  2009. године.

Свечајној додели признања присуствовале су многобројне познате личности: Министар Александар Вулин,Неда Украден, Нина Радуловић - Лечић, Весна де Винча, Симонида Милојковић, Весна Милановић, Ивана Ђорђевић, Снежана Дакић - Микић, Борис Бизетић, Небојша Пилиповић, Маја Николић, Александар Станимировић и многи други.

  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво