Фер убица Кеба

После 11 година Драган Којић-Кеба издао је албум за ПГП РТС. Нови компакт диск "Фер убица" већ је предмет великог интересовања јавности, а промоција за новинаре одржана је данас у РТС-у.

У Холу РТС-а данас је одржана радна промоција новог компакт диска Драгана Којића Кебе под називом "Фер убица" у издању ПГП РТС-а.  У присуству великог броја новинара и сарадника на пројекту, Драган Којић -Кеба је говорио како је настајао албум и песме на њему међу којима су и неке интригантних наслова попут насловне нумере.

 

-Веома сам срећан што сам после неколико година поново део ПГП РТС-а, куће коју поштујем и коју волим. На овом албуму је радио велики број мојих сталних сарадника и свако од њих је оставио посебан печат на њему. И овом приликом захваљујем се свима- истакао је Драган Којић- Кеба.- Уверен сам да ће моја публика уживати у новим песмама, а многе од њих су већ увелико хитови и бележе рекордне посете на друштвеним мрежама, односно у медијима.  

Миша Мијатовић, уредник за народну музику говорио је овом приликом у име ПГП РТС-а, док су о самом албуму и Кебином стваралаштву рекли  музички продуценти Микица и Немања Антонић.

Промоцији компакт диска "Фер убица", албума који се од прошлог месеца налази у ПГП продаји, присуствовало је велики број представника медијских кућа у земљи.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се