Промоција албума Ђорђа Чавића у Новом Саду

Ђорђе Чавић представио је албум "Тамбурашки штим", у оквиру емисије " Песмо, срце ми огреј " пред препуном салом " Студија М " у Новом Саду

 

    Кантаутор Ђорђе Чавић представио је свој албум " Тамбурашки штим ", у издању ПГП РТС, пред препуном салом " Студија М " уз пратњу Великог тамбурашког оркестра РТВ, у оквиру јавне радио емисије " Песмо, срце ми огреј " аутора Јована М. Јовановића. Емисија је директно емитована на таласима Радио Новог Сада 1.

    Поред композиција са албума публика је могла да чује и неколико премијера а као гошћа наступила је Данка Стојиљковић и премијерно извела песму " Од туге до среће " за коју је на стихове Немање Радивојшића музику написао Ђорђе Чавић а аранжман Дубравко Исаков Цицко. Публика је песму прихватила са одушевљењем на прво слушање.

    Један од аутора на албуму " Тамбурашки штим ", Данило Нинковић из ВТО РТВ, отпевао је дует са Чавићем за песму " Пијани Валс ".

    Велики тамбурашки оркестар, који ове године слави 60 година постојања, представио се са инструменталном композицијом " Тамбурашка дуга " а пратеће вокале певале су Јована Недељковић и Татјана Јаско.

    Често би на свиркама, песме које сам волео, добијале неке нове облике, у зависности од људи који су ме пратили и тренутног расположења.Тако су настале тамбурашке верзије великих поп хитова. После много наступа са ВТО, наше заједничко музицирање је једноставно сазрело и решили смо да то и забележимо и то искључиво са живим инструментима у продукцији ПГП РТС. Било нам је задовољство да те песме презентујемо Новосадској публици, али и свима који су слушали директан пренос на таласима Радио Новог Сада 1 - рекао је Ђорђе Чавић. 

 Фото : Александар Милутиновић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво