Промоција албума Blah Blah Bend-a

У изузетном амбијенту једног од најомиљенијих београдских бар-ресторана "Cantina de Frida", у петак 12.маја, музичка екипа Blah Blah Bend-a прославила је објављивање свог деби албума "Године" у издању ПГП РТС.

 

    Насмејани, расположени и видно узбуђени због званичне промоције свог музичког првенца Тијана, Душан, Милош, Небојша, Огњен, Горан и Рале били су изврсни домаћини заиста великом броју сарадника и пријатеља који су дошли да их подрже. Међу њима су били: Руководилац ПГП РТС Радмило Цвијовић, Одговорни уредник ПГП РТС Марко Милутиновић ( испред матичне куће), Бојан Режак, Невена Божовић, Воја Аралица, Зое Куда, Billy King, Loco Band,Александра и Александар Игњатовић и многи други.

   У официјелном делу говорили су: Одговорни уредник ПГП РТС Марко Милутиновић, музички консултант Марија Каран и Душан Зрнић испред бенда. Истакнуто је да је албум " Године " Blah Blah Benda логичан и очекиван (ауторски) корак даље у њиховој вишегодишњој музичкој каријери, те да је реч о "чистом" поп албуму без икаквих примеса других музичких стилова. Такође је истакнуто да се, због такве формације вокала у бенду, по први пут на једном музичком издању могу наћи: соло нумере, мушко-женски и мушки дуети.

   Испред издавача, Марко Милутиновић напоменуо је да нису имали дилеме када је била реч о објављивању овог издања јер ПГП РТС као национални дискограф са преко 200 000 музичких нумера у фонотеци има обавезу и интересовање да подржи квалитетна музичка издања, а нови албум Blah Blah Benda то свакако јесте.

    Испред бенда присутнима се обратио Душан Зрнић који је истакао да бенд у постојећем  саставу ради последње три године и да је ово тим који савршено функционише. Изузетна захвалност упућена је  и ауторима албума: Горану Ковачићу, Кикију Рахимовском (Загреб) и Бојану Васићу који су на идеалан начин уобличили музички израз Blah Blah Benda.

    Присутни су затим по први пут чули три "ударне" песме са албума " Године " - насловну нумеру, дуетску баладу "Године", дует Душана Зрнића и Милоша Мариновића "Кравата" и уптемпо  хит "Лепо моје".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво