Читај ми!

Хрвати бесни после Евросонга – „публика изабрала правог победника“, спрема се дочек за Бејби Лазању

Загреб ће организовати дочек за Марка Пуришића – Бејби Лазању на Тргу бана Јосипа Јелачића, након што је Хрватска освојила историјско друго место на „Евросонгу“. Хрватски представник освојио је највећи број гласова публике певајући „Рим Тим Даги Дим“.

Тужни су и бесни обожаваоци Бејби Лазање у Хрватској, али и широм Европе зато што Хрватска није освојила „Песму Евровизије 2024“, преносе хрватски медији.

Бејби Лазања освојио је друго, историјско место за Хрватску, а испред њега се нашао млади Немо. Швајцарска је освојила 591 бод, док се Хрватска зауставила на 547 поена.

Хрватски портали обилују вестима о Марку Пуришићу и његовом успеху, преносе реакције из хрватске јавности, али и обожавалаца.

Истичу успех који је песма Рим Тим Даги Дим постигла код публике – односно највећи број бодова.

„Прави победник кога је публика одабрала без калкулација“, једна је од порука.

Поједини криве политику, истичући да је реч о музичком такмичењу.

Према коментарима са друштвених мрежа, обожаваоци из Хрватске и Европе остали су зачуђени како Бејби Лазања није освојио овогодишње такмичење у Шведској.

Србија је, гласовима које је саопштила Констракта, хрватском представнику доделила 12 поена.

„Посебно ми је драго да сам добио највећи број гласова публике, јер како сам већ прије говорио: публика ће долазити на концерте, а не жири. Изненађен сам колико сам сретан. Мислио сам да ћу бити тужнији, али нисам", рекао је је Марко Пуришић, преноси Вечерњи лист.

У песми Рим Тим Таги Дим Бајби Лазања Марко пева о одласку након ког нема намеру да се враћа, пише Индеx.хр.

Ипак, из Малмеа се хрватски представник враћа данас, а договорен је дочек за „њиховог победника“ на Тргу бана Јосипа Јелачића.

уторак, 28. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије