„Сања Илић и Балканика“ обишли Лисабон у друштву делегација неколико земаља

Дан након прве пробе за наступ на овогодишњој „Песми Евровизији“, српски представници, група „Сања Илић и Балканика“ обишли су Лисабон у друштву неколико делегација и извођача који ће наступити у првој и другој полуфиналној вечери овог такмичења, 8. и 10. маја у „Алтис Арени“.

Посебно срдачан сусрет био је са делегацијом Хрватске, коју ће ове године представљати Франка са песмом Crazy.

Познати хрватски продуцент Бранимир Михаљевић, који је и аутор песме Crazy, након дуго година сусрео са Сањом Илићем чији је албум Delta project издвојио као један од оних који су значајно утицали на њега као музичара.

Бранимир и Сања пожелели су срећу један другоме и изразили наду да ће ове године у великом финалу „Песме Евровизије“ наћи и Србија и Хрватска.

Део званичног обиласка града била је посета једној од чувених лисабонских атракција - Океанаријуму, у коме је представљено преко 5.000 врста биљног из животињског света Атлантског окена који окружује Португал.

Обилазак највећег акваријума у овом делу Европе, певачи групе „Сања Илић и Балканикa“ провели су у друштву представника Белорусије Никите Алексејева који ће наступити у првој полуфиналној вечери „Песме Евровизије“.

Наши представници дан завршавају уз вокалне и кореографске пробе припремајући се за другу пробу која ће одржати 4. маја.

Португал и Лисабон, за сада су се показали као одлични домаћини гостима из целе Европе и Аустралије, а извођачима и делегацијама омогућени су добри услови за рад и презентацију свега што су протеклих месеци припремали за „Песму Евровизије“, коју ће током ТВ преноса пратити стотине милиона гледалаца широм света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво