Читај ми!

Осам дама и Душан Свилар у финалу Беосонга!

Групе “SKY's” и „Мoje 3”, Сашка Јанковић, Марија Михајловић и Душан Свилар пласирали су се у финале фестивала „Беосонг 2013“! Наставак борбе за српског представника на 58. „Песми Евровизије” сутра у 21 час у Кошутњаку.

Овде можете преузети фотографије за штампу

22.49 – Картама за Малме могу да се надају и девојке из групе „Мoje 3"!

22.47 – Марија Михајловић наступа четврта.

22.46 – Кандидати за учешће на такмичењу за најбољу песму Старог континента и група "SKY's", Душан Свилар.

22.45 – Први финалиста фестивала „Беосонг 2013" Сашка Јанковић, која ће сутра наступити прва.

22.29 – Линије затворене. Гласање завршено.

22.19 – Почело гласање. Са једног броја највише пет порука, а гласање траје 10 минута.

22.15 – Од Трена зависи да ли ће се и Жарко Степанов наћи међу финалистима.

22.11 – Међу првих пет вечерас Кристина Савић покушава да се пласира признањем да „живи за њега".

22.08 – О Савршеном крају пева Александра Дабић желећи да своја танана осећања покаже и у финалу.

22.03 – Хало, јавља се свима Марија Михајловић, борећи се да исто поручи стотинама милиона гледалаца широм Европе у мају.

21.57 - Необичним стајлингом, кореографијом и веселим ритмом нумере Светла пале се за нас представља се Ксенија Кочетова.

21.52 – Своју Магију показале су публици и чланице групе "SKY's".

21.49 – Душан Свилар закорачио је на сцену фестивала „Беосонг" певајући о свом Спасу.

21.45 – Маја Оџаклијевска жели да представи Анђела с неба и европској публици.

21.37 – Што пролазим твојом улицом, пита се Душан Зрнић и нада се да ће публика знати одговор.

21.34 – Место у финалу, али и „дугу у нечијим очима" тражи Сашка Јанковић.

21.32 – Експлозивни стихови о Ружи од барута и нежни акорди адути су композиције коју изводи Неша Галија.

21.22 – Да ли ће се публика сагласити са члановима групе „Кал" који су уверени да је Европа спремна за „Кадифа усне"?

21.16 – До карте за Малме Маја Николић покушаће да стигне уз помоћ песме Благослов.

21.12 – Наклоност публике млади Суботичанин Игор Терзија покушаће да освоји певајући о „његовој светлости".

21.09 – Чланице трија „Моје 3" отвориле су борбу за пласман у финале фестивала „Беосонг 2013". Поручују нам да је „љубав свуда".

21.00 – Почело је! „Беосонг 2013" донеће седмог представника Србије на такмичењу за најбољу песму Европе.

20.13 – Публика ће гласањем путем СМС порука изабрати пет композиција. Са једног броја моћи ће да се пошаље највише пет порука, а гласање ће трајати 10 минута.

19.59 - Имаћемо два дана музичке феште, а лајтмотив фестивала наши таленти, у укључењу у Дневник РТС-а, истакао Драгољуб Илић уредник „Беосонга". 

19.21 - Све спремно за почетак борбе за српског представника на овогодишњем „Еуросонгу".

Шансу да отпутују у Шведску и представљају Србију на 58. „Песми Евровизије" имају групе "SKY's" и „Мoje 3", Сашка Јанковић, Марија Михајловић и Душан Свилар. У вечерашњем полуфиналу фестивала „Беосонг 2013" гледаоци РТС-а СМС гласовима одабрали су ових пет финалиста.

Прве вечери дводневног музичког такмичења који се одржава у студију Радио-телевизије Србије у Кошутњаку представљено је 15 композиција које је изабрала селекциона комисија фестивала.

Финално вече заказано је за 3. март у 21 час, на којем ће бити изабран српски представник на „Еуросонгу". Победника ће у финалу, као и вечерас, одредити искључиво публика СМС гласовима.

Пре вечерашњег представљања песама, биографије учесника и аутора такмичарских композиција, као и видео-поруке публика може видети на сајту РТС-а у оквиру одељка посвећеног „Беосонгу 2013".

Прве у полуфиналу наступале су „Moje 3" (Мирна Радуловић, Невена Божовић и Сара Јовановић) са нумером Љубав је свуда, следећи се представио Игор Теразија са песмом Моја светлости, затим је Маја Николић извела песму Благослов, док се група „Кал" представила композицијом Кадифа усне.

Ненад Милосављевић је извео Ружу од барута, Сашка Јанковић је наступила са нумером Дуга у твојим очима, Душан Зрнић је отпевао Што пролазим, а Маја Оџаклијевска Анђео с неба.

Млади певач Душан Свилар наступио је са песмом Спас, за њим група "Sky's" је извела песму Магија, затим се представила Ксенија Кочетова са Светла пале се за нас.

Марија Михајловић је певала Хало, Александра Дабић композицију Савршен крај, Кристина Савић За тебе живим, а Жарко Степанов Трен.

Водитељ избора српског представника на овогодишњем „Еуросонгу" обе вечери је Маја Николић, док са такмичарима у „Грин руму" разговарају Горица Нешовић и Драган Илић.

Директан пренос (РТС1, РТС Сателит, РТС HD програми, онлајн видео стриминг на сајту РТС-а) из студија Радио-телевизије Србије реализује се са 13 камера. Током гласања гледаоци могу да пошаљу највише пет порука са једног броја телефона. Гласање траје 10 минута.

Како су учесници „Беосонга 2013" представљали нумере пред ТВ аудиторијумом, тако су и посетиоци Интернет портала РТС-а могли да погледају њихове наступе и послушају песме.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара