Читај ми!

Ања Рогљић: Пето место је велики успех за нашу земљу, Констракта је прави професионалац

Победник највећег музичког спектакла у Европи "Песме Евровизије" је украјински Калуш оркестар. Ана Ђурић Констракта освојила је пето место. Нашу делегацију по доласку из Торина огроман број људи сачекао је на аеродрому.

Како је протекло такмичење и кога је све одушевила наша Констракта у Европи? После 15 напорних, али и лепих дана у Торину, да ли је наша екипа задовољна?

„Како да не будемо задовољни. Ово је велики успех за нашу земљу, после десет година нашли смо се у првих пет. Ана је један велики професионалац и жена која тачно зна шта ради. Пленила је својим шармом, излагањима. Сви су у Торину желели да се фотографишу са њом. Типовали смо на првих пет, то се и десило“, рекла је Ања Рогљић, шеф делегације Србије на "Евросонгу".

Истакла је да је представница Србије била четврта према гласовима публике, а да су чланови жирија из 15 земаља гласали за Констракту.

„Песма носи велику поруку, али жири можда то није јасно схватио. На друштвеним мрежама Констракту су константно пратили, а она је била другачија од других на друштвеним мрежама. Сви су је јако волели у Торину“, истакла је Ања Роглић, шеф делегације Србије на "Евросонгу".  

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара