Читај ми!

PayPal на смарт телевизорима

Компанија LG Electronics почела је да нуди PayPal услугу плаћања на својим смарт телевизорима. Ова функција је за сада доступна на тржишту смарт телевизора у Сједињеним Америчким Државама, Канади и Великој Британији, а очекује се да ће до краја овог месеца бити доступна у Француској, Немачкој, Шпанији, Италији и Аустралији.

У наредном периоду модели смарт телевизора који нуде могућност коришћења PayPal услуге биће доступни и на другим тржиштима.

PayPal знатно смањује број корака које корисник треба да обави како би завршио неко плаћање, штеди време елиминишући потребу за уносом броја кредитне картице као и адресе за сваку куповину. Интегрисање PayPal система у телевизорима је погодан начин за плаћање малих износа како би се гледаоцима олакшало плаћање и гледање премијум садржаја.

У компанији LG виде смарт ТВ платформу као платформу великог великог потенцијала за трговину у наредним годинама. LG је други произвођач смарт телевизора после Филипса који је интегрисао PayPal услугу у својим телевизорима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара