РТС- у признање "Бизнис партнер 2012"

Престижно регионално признање "Бизнис партнер 2012" се додељује већ осамнест година, а Радио- телевизија Србије је међу добитницима тог признања у категорији "Медиа Бизнис партнер", као најуспешнији и најпрепознатљивији Јавни медијски сервис у региону.

"У бизнису, као и у животу, најважнији је партнер" гласио је слоган осамнаесте церемоније доделе престижних регионалних признања "Бизнис партнер" чији је утемељитељ компанија "Mass Media international".

Осим РТС-а, ово признање додељено је и Радио- телевизији Војводине, компанијама "Рингиер Аxел Спрингер" (у оквиру које излазе "Блиц", "Ало", "24 сата", НИН, "Блиц жена" и "Пулс"), недељницима "Нови магазин" из Србије и "Привредни вјесник" из Хрватске.

"Захваљујемо свима који су и ове године препознали Радио- телевизију Србије као успешног пословног партнера, који се у пословању руководи највишим професионалним стандардима. Јавни медијски сервис Србије је најутицајнији медиј у региону и медијска кућа којој грађани Србије највише верују, та улога и признања нам наравно пријају али су итекако обавезујућа. Сви наши запослени, нас преко три хиљаде, свакодневно раде на одржавању угледа који смо остварили али и на унапређењу у свим оним областима у којима желимо да останемо лидери или будемо још бољи. Захваљујем свима који су нас изабрали за ово признање а овом приликом захваљујем и читавој Србији, нашем аудиторијуму, на подршци и поверењу које нам указују свих ових година." рекла је приликом уручења награде Душка Вучинић Лучић, менаџер за односе са јавношћу Радио- телевизије Србије.

Признање "Бизнис личност 2012. у региону" добио је Емил Тадеси, председник Атлантик Групе из Хрватске, за вишегодишњи успешан рад и ефикасност док је награда "Бизнис партнер плус" припала компанији "Мессер техногас" из Србије, за највиши степен друштвене одговорности и бриге о локалној заједници.

Награда "Бизнис партнер екстра" додељена је Општини Пећинци за посебан допринос стабилизацији пословне климе и развоју пословне сарадње у региону. Рударском басену Колубара припала је награда "Еко бизнис партнер 2012" зато што је у пословању показао "изузетну свест о заштити животне средине."

Двадесет седам најбољих команија раличитих делатности, које су регистроване у Србији, добило је признање "Бизнис партнер 2012". Међу њима су и "Енергопројект Холдинг", Републички геодетски завод, АД "Млекара" из Шапца, "Кон Тики тревел", "Неопланта" из Новог Сада.

Признање "Бизнис партнер" је регионалног карактера и намењена је свим компанијама из земаља окружења ( Словенија, Мађарска, Румунија, Молдавија, Хрватска, БиХ, Црна Гора, Албанија, Македонија, Бугарска, Грчка, Кипар, Србија) без обзира на делатност, величину и облик власништва.
За допринос усавршавању вештина и знања менаџера у региону, награду "Еду- Бизнис партнер 2012" добио је Факултет организационих наука из Београда, а награда "Бизнис партнер специјал 2012" припала Центру лепих уметности "Гварнеријус" за допринос промоцији домаћих и светских културних вредности.

Иста награда, али за континуирано залагање и хуманитарне акције од општег друштвеног и националног значаја припала је Хуманитарном друштву "Незаборавак".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво