Народна канцеларија за Сигурну кућу

Народна канцеларија председника Републике Србије подржала је акцију РТС. Све донације са овогодишњег хуманитарног турнира "Играј без разлике" биће намењене за изградњу треће Сигурне куће у Београду.

Хуманитарну акцију "Играј без разлике" подржала је Народна канцеларија председника Републике. Све донације са овогодишњег хуманитарног турнира биће намењене за изградњу треће Сигурне куће у Београду.

Хуманитарни турнир у малом фудбалу "Играј без разлике" заказан је за 22. мај 2010. године, на теренима Спортског центра "Олимп" на Звездари, уз учешће многобројних друштвено одговорних компанија и јавних личности. Медијски покровитељ турнира је Радио-телевизија Србије.

Народна канцеларија председника Републике, следећи своје стратешко опредељење и посвећеност развоју друштва, посебно помаже и подржава рад удружења и организација чија је делатност усмерена ка збрињавању и заштити права деце, особа са инвалидитетом и других угрожених група , као и њиховој интеграцији у друштво, кроз велики број пројеката и акција хуманитарног карактера.

Турнир у малом фудбалу, под слоганом "Играј без разлике", једна је у низу активности којима Народна канцеларија доприноси унапређењу положаја управо најугроженијих грађана Србије.

Први турнир, у октобру 2008. године, био је организован за помоћ Дому за децу и омладину ометену у развоју у Кулинaма, а други, у јуну 2009. године, за помоћ „Прихватилишту за ургентну заштиту злостављане деце", у склопу београдског Центра за заштиту одојчади, деце и омладине.

Овогодишњи, трећи по реду, турнир "Играј без разлике" усмерен је ка прикупљању средстава за изградњу Сигурне куће за жене и децу жртве породичног насиља.

Хуманитарни турнир у малом фудбалу "Играј без разлике" који организује Народна кацеларија председника Републике, биће одржан 22. маја 2010. године, на теренима Спортског центра "Олимп" на Звездари.

Учешће су већ потврдили или најавили представници најугледнијих друштвено одговорних компанија као и бројне личности културног и јавног живота.

Турнир у малом фудбалу, под слоганом „Играј без разлике", једна је у низу активности којима Народна канцеларија председника Републике доприноси унапређењу положаја најугроженијих грађана Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво