Акцију подржала и компанија "MPC properties"

Донацијом средстава за изградњу треће Сигурне куће, у акцију РТС укључила се и компанија која је један од највећих инвеститора у Србији - "MPC properties".

"MPC properties" је заштићени жиг који данас, као правни наследник истоимене компаније, баштини предузеће Balkans Real Estate d.o.o. Посвећени су постизању највиших стандарда на тржишту некретнина кроз развој висококвалитетних пројеката.

У оквиру компаније послује највећи тржни центар те врсте у региону- Usce Shopping Center и Immo Outlet на територији општине Нови Београд.

Управо у амбијенту ових тржно-пословних центара или под њиховим покровитељством, одвијале су се бројне друштвено-одговорне акције које је иницирала компанија или се добровољно придруживала организаторима оваквих активности .

Међу најсвежијим примерима је акција "1проценат за хуманост", у организацији Immo Outlet центра а значајна новчана донација упућена је Институту за здравствену заштиту мајке и детета "Др Вукан Чупић".

Учешћем у хуманитарној акцији "Деда Мраз и ви" у шопинг центру "Ушће", докаказали су не само друштвену одговорност за бригу о другима већ и да њихови посетиоци деле иста начела хуманости. Акција је реализована у сарадњи са организацијом "Црвени крст" из Новог Београда а донација у ваучерима за куповину беле технике, клима уређаја и телевизора уручена је Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској улици и Основној школи "Нови Београд".

Откупом дела тиража специјалне музичке компилације "Да живот буде песма" коју је као подршку акцији издао ПГП РТС , компанија "MPC properties "се прикључила и великој друштвено одговорној акцији Радио Телевизије Србије "Градимо Сигурну кућу".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво