Читај ми!

Дневни магазин културе

Из садржаја емисије издвајамо:

У емисији Културни кругови представићемо овогодишњу манифестацију „Ритам француске културе, коју у години Олимпијских игара у Паризу покрећу Француски институт и Aмбасада Републике Француске у Србији. Кроз веома богат програм остварен у сарадњи са дугогодишњим партнерима, београдској и новосадској публици биће понуђени ексклузивни садржаји у областима сценске уметности, музике, филма, књижевности, визуелних уметности, трибинског програма и спорта. Манифестација ће обухватати позоришне представе и концерте, гостовања познатих француских редитеља, кустоса и уметника, као и наступе француских музичара на Београдском џез фестивалу и фестивалу НОМУС.

Најавићемо и премијеру представе „Михаел Колхас Хајнриха фон Клајста у режији Бориса Лијешевића у Југословенском драмском позоришту, као и почетак Осмог Фестивала „Позоришно пролеће у Шапцу. Осврнућемо се и на недавну премијеру представе Тенесија Вилијамса „Стаклена менажерија у режији Иване Вујић у Опери и театру Мадленијанум.

Емисију уређује и води Ранко Стојиловић.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара