Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Јутарње заједничарење

Ближе нам се Божићни и Новогодишњи празници, долази зима и сва она магична могућа путовања. Може ли грађанин са просечним примањима да приушти себи да проведе најлуђу ноћ у години у неком од европских градова или на некој егзотичној дестинацији, рећи ће нам гост Новог дана господин Александар Сеничић, директор Националне асоцијације туристичких агенција Србије.

Велики џез ансамбл Николов-Ивановић Ундектет, одржаће у понедељак, 11. децембра, концерт у Дому омладине у Београду. Тим поводом са нама ће бити Владимир Николов, један од оснивача бенда Николов – Ивановић Ундектет и Милица Шеварлић, менаџер за односе са јавношћу Дома омладине Београда.

У Радио Београду на Зид славних Другог програма Радио Београда, постављена спомен плоча Милану Kнежевићу, аутору емисије Аутобус у пола шест.

Преглед културних дешавања у градовима Србије али и документарни записи из најудаљенијих крајева наше земље, које нам доносе колеге из Дописничке мреже РТСа.

Друге редовне рубрике и сервисне информације.

Емисију припрема и води Драгана Вељковић, музичка уредница је Јелена Веселиновић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије