Читај ми!

Изазови студената у иностранству

У данашњој епизоди говоримо о студирању у иностранству.

У Бескрајном плавом кругу говоре три саговорника.

Филип Вукмировић представиће како је изгледао пут у Мемфис, на факултет LeMon Owen, и како је дочекан у овом граду пре седам година. Филип је завршио осоновне и мастер студије у овом америчком граду, а сада живи и ради у Даласу. Са нама ће поделити искуства живота у Америци и савете о студирању као и циљеве које жели да оствари.

Потом звуком идемо у Штутгарт, где се налази Нађа Вујовић. Нађа је недавно, преко Еразмус програма, отишла на мастер студије на Универзитет у Штутгарту. Наша саговориница завршила је осоновне студије Архитектонског факултета у Београду, а својим радом на једном од пројеката, недавно основаног Удружења грађана „Kултурни Церак" препоручила се за даље студије у Немачкој.

Затим се поново враћамо у Америку, из Сан Дијега јавља се Вук Вуликић. Наш саговорник пре три године отишао је на овај континент како би се опробао у колеџ кошарци. Вук истиче да Америка пружа другачији ниво играња и тренирања спорта, а уз то и квалитетно образовање. О разлици студирања у Америци и Србији, као и новој сезони његове колеџ екипе „Тритонс" говориће у данашњем издању Бескрајног плавог круга.

Уредник и водитељ: Милан Стокановић 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво