Читај ми!

Kако се храна стилизује?

Ивана Финци и Дејан Шутановац

Заиста, како се храна стилизује и шта значи бити стилиста за храну на филмском сету или у ресторану? Kако се она дизајнира и да ли постоје различите школе? Шта то све подразумева? Kолико је тај посао данас распрострањен и како то изгледа у пракси?

На ова и многа друга питања тражићемо одговор у суботу на Радио Београду 2, у Чудној шуми, а гости ће бити Ивана Финци и Дејан Шутановац.

Емисију уређује и води: Филип Грујић

Чудна шума Чудна шума

Autor:
Филип Грујић

Будите са нама у новој ауторској емисији Филипа Грујића! Од 2. октобра сваке суботе у 15:00, Радио Београд 2. [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом