Читај ми!

Serbian Cybersecurity Challenge 2023 (SCC 2023)

Фондација "Мрежа за сајбер безбедност" oрганизовала је недавно финале националног такмичење из сајбер безбедности "Serbian Cybersecurity Challenge 2023 (SCC 2023)".

Ово такмичење је део програма "Сајбер херој", чији су стратешки циљеви промоција области сајбер безбедности и идентификација, привлачење, едукација и задржавање младих таленатаса циљем смањења тржишног мањка експерата у области сајбер безбедности у јавном, приватном и невладином сектору. На овом, четвртом по реду националном такмичењу, учествовало је 83 студената, одабрано је 20 најбољих који ће у наредном периоду добити прилику да се изборе за место у националном тиму који ће представљати Србију на такмичењу Европске Уније у сајбер безбедности које ће се одржати у октобру у Норвешкој.

Са нама уживо Никола Тодоровић, тренер (завршио ЕТФ) и двојица од 20 најбољих - Војин Голубовић, студнет Рачунарског факултета и Мирко Никић, студент ФОН-а.


У другом делу емисије са нама је Невена Рудинац, Викимедија Србије, са којом причамо о  уређивачком маратону поводом Светског дана избеглица, који се обележава данас, 20. јуна.

Уредница и водитељка емисије је Тамара Вученовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво