Читај ми!

Избор из програма Радио Београда 2

У емисији Вечити други чућете избор из програма Радио Београда 2.

Издвојили смо емисије Клуб 2Маске и Говори да би те видео.

Чућете песника Братислава Бату Милановића, уметничког директора БИТЕФ- а Никиту Миливојевића, драматуршкињу Тијану Грумић коселекторку овогодишњег БИТЕФ фестивала, књижевника и председника Удружења Крокодил Владимира Арсенијевића и Зорана Лауташа, председника Бриџ клуба Банатског Новог Села.

Чућемо како протичу промоције књиге Милутина Дедића "Записи с предумишљајем" у издању РТС издаваштва и Епархије далматинске са седиштем у Шибенику у кући уметности АРСЕН и у Манастиру Крка.
Осврнућемо се и на На Светски дан животне средине, 5. јун када су уручене еколошке награде "Зелени и Црни лист". Акција под називом "Тражимо загађивача године и заштитнике животне средине" највећа је, најстарија, али и најпознатија еколошка акција у Србији. Ова акција је заједничка замисао Радио Београда 2 и Друштва за чистоћу ваздуха у Србији, а већ 14 година уназад Радио Београд 2 има партнера у Покрету горана Војводине у организацији ове, сада већ чувене акције.

Емисију припрема и води: Соња Тодоровић Шегрт

Вечити Други

Autor:
Соња Тодоровић Шегрт, Аријана Хандан

У емисији „Вечити други“ слушаоци ће моћи да чују избор најзанимљивијих садржаја емитованих на програму Радио Београда 2 током претходне и најаву онога што ће бити на програму идуће седмице. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво