Ртањски оригинали

Документарни програм

Од 6 - 8. маја 2022. на планини Ртањ, одржан је по четврти пут „Ђурђевдански сабор рода" под називом „Упознавање", са идејом да се у радосном дружењу људи повезују и да се кроз многобројна тематска предавања упознају са увидима изабраних носилаца различитих знања и вештина. Сабор је био и прилика да нашим слушаоцима представимо два човека која су својим радом и деловањем на особен начин утицали на дешавања на овој планини која се налази у источној Србији, близу Сокобање и део је Карпатско - балканских планина, а у свету је позната по облику трокраке пирамиде, специфичном зрачењу, исцелитељским моћима и лековитом биљу. Планина Ртањ, сматра се за једну од највећих мистерија Србије за коју се везују и приче о древној пирамиди, интергалактичком оријентиру и центру окупљања припадника других галаксија.

Наши саговорници познати су широм света, први је Милорад Гргуров, Поп са Ртња, травар и духовник а други је Драгослав Миленовић, звани Шоу, инжењер по струци и естрадни менаџер у младости, власник кафане „Рај", у којој чува пића са свих континената и надахнуто приређује шоу за своје госте из читавог света. Драгослав Миленовић је задобио велику медијску пажњу својим увидима о ванземаљском присуству на обронцима ове мистериозне планине.

Аутор емисије је Биљана Ђоровић.

Говори да бих те видео

Autor:
Група аутора

Серија полусатних документарних репортажа, за чији је скупни назив узета позната Сократова изрека: "Говори да бих те видео". Ова оригинална продукција Радио Београда 2 сједињује квалитете актуелног друштвеног ангажмана и култивисане радиофонске обраде. [ детаљније ]

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено