Читај ми!

Враћа ли криза парадајз туризам?

Драган Суботић и Стефан Момчиловић

Дефиницију парадајз туристе чини се да сви знамо - то је онај који пут мора креће са пуним ручним фрижидерима меса, салате, сарме, поврћа, воћа и осталих прехрамбених производа који су му доступни код куће.

Парадајз туриста тако не мора да плаћа оброке док је на летовању, већ припрема и користи оно што је понео. Сваке године овакви путници бивају исмевани, а чини се, ипак, да другачије не може.

Имамо ли новца за плаћање сва три оброка у приморским ресторанима? С друге стране, могу ли Срби себи да приуште „all inclusive" летовање? Како ће родитељи са децом избећи парадајз туризам? Да ли је ово погрдна или подразумевајућа титула за наше људе, поготово у време високих цена? Каква су искуства досадашње предсезоне и шта се очекује до краја лета?

О овоме у емисији Речено и прећутано говоре Драган Суботић, заступник Иницијативе ТАС - Удружења туристичких агенција, и Стефан Момчиловић, травел блогер, светски путник.

Ауторка и водитељка: Аријана Хандан

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом