Дионис

Емисија за љубитеље живота

Негде у мају 1966, Лос Анђелес Тајмс објавио је вест да је Дан Танас, мали ресторан у булевару Санта Моника, најбољи италијански ресторан у Калифорнији. И исте вечери као да је цео Холивуд хтео да се увери у добар укус Tајмсовог гастрономског критичара Арта Рајана...

Да је господин Рајан био прави зналац сведочи историја, али да ће његова рецензија завртети једну од најлепших холивудскх прича о америчком сну одсањаном српском главом, свакако није могао ни да наслути. Како је један Србин открио Холивуду магију италијанске кухиње, заплет је, сигурно, вредан ваше пажње, а прича нам је Дан Тана.

Тон: Огњен Шкрбовић
Музика: Ивана Ђорђевић
Аутор и водитељ: Дијана Ивановић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом