Речено и прећутано

Какву храну једемо?

Какву храну једемо, ко контролише животне намирнице које купујемо на пијацама, у супермаркетима, преко интернета, у сеоским домаћинствима...?
Шта је неопходно да знамо када читамо етикете на производима за исхрану о концентрацијама адитива, хормона, емулгатора, стабилизатора, о  алергенима, аромама, конзервансима, заслађивачима, пестицидима и осталим хемикалијама?

На та и низ других питања која се тичу безбедности, исправности и квалитета хране, одговарају Љиљана Ивањац, начелница ветеринарске инспекције, др Даница Зарић, дипл. инж. ИХИС Нутриционизма и Горан Паповић, председник Националне организације потрошача Србије.

Емисију уређује и води Љиљана Ментус.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом