Читај ми!

Рукометаши, ви сте на реду!

Наши рукометаши вечерас од 21 сат у Лалину играју протви Шпаније прву утакмицу баража за одлазак на светско првенство које је на програму почетком следеће године. Србија има новог селектора, Бориса Ројевића, а пред собом за ривала једну од топ 5 светских селекција. Задатак тежак, да тежи није могао бити, реванш је у недељу у новосадском СПЕНС-у. Да ли Давид може на плећа да обори Голијата, сазнаћемо после 120 минута овог двомеча.

Рукометна Суперлига улази у завршницу, данас су на програму мечеви 34. кола. Од 16 часова играју у плеј офу Напредак-Партизан и ТСЦ-Раднички из Крагујевца, од 18 сати санге ће доемрити Војводина и Чуакрички, док шампион Црвена звезда пола часа касниеј готујеМладсоти у Лучанима.

Борусија из Дортмунда први је финалиста Лиге шампиона, вечерас је на програму друго полуфинале измедју Реала и Бајерна. У првом сусрету у МИнхену било је 2:2, очекује нас спектакл у Мадриду, а гост коментатор је Иван Голац.

Први финалиста регионалне кошаркашке АБА лиге је Црвена звезда, док ће актуелни шампион Партизан морати да одигра мајсторицу против Будућности, прекосутра у Београду.

Почео је тениски мастерс у Риму, Србију представљају четворица тенисера, први на терен ће Миомир Кецмановић и Хамад Медједовић. Ђоковић у другој рунди чека бољег из дуела Сафијулина и Мутеа.

Уредник и водитељ Дејан Николић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара