Читај ми!

Бронза као злато

Репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу екипно у дуелу са домаћином Хрватском на Европском првенству у џудоу. На старту првенства наша мешовита селекција је добила Мађарску са максималних 4:0, да би у четвртфиналу са Немцима претпела пораз - 4:1. Уследио је репесаж у коме је добијена  Аустрија са 4:2, потом и одлучујући меч са домаћином. Наши саговорници су капитен Бојан Дошен и Страхиња Бунчић, џудо репрезентативци Србије

Фудбалери Бајерна угостиће Реал у првом мечу полуфинала Лиге шампиона. Реал у меч улази као фаворит за пролаз даље, али и за освјање читавог такмичења, док ће Бајерн покушати да искористи добру форму у завршници сезоне и остане у трци за освајање јединог трофеја који име је остао у оптицају. Сусрет на `Алијанц арени` почиње у 21 час. У сусрет овој утакмици разговарамо са Миливојем Ћирковићем, који предност даје краљевском клубу. За нашу емисију коментарише и промену на клупи клуба у коме је градио фудбалску каријеру, постављање Нађа уместо Дуљаја за тренера Партизана.

Кошаркаши Партизана и Будућности од 18.30 у "Београдској арени" играју први дуел полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге. Девет дана од краја серије са Игокеом, црно-беле чека изазов у виду великог ривала. Претходни сусрет ова два клуба у Подгорици био је од великог резултатског значаја. Партизан је славио 89:83 у "Морачи" и тиме обезбедио другу позицију на табели, самим тим и предност домаћег терена у овој серији. Радост у црно-белом табору увећана је потписом новог уговора Жељка Обрадовића, то је додатно улило сигурност у редове Партизана.

Српски центар Никола Јокић је новим двоструким двоцифреним учинком допринео да Денвер надигра Лејкерсе са 108:106 у петом мечу првог дела плеј-офа на Западу и са укупним резултатом 4:1 у победама пласира се у други део плеј-офа. У полуфиналу Денвер ће играти са Минесотом, која је у серији без пораза елиминисала Финикс.

О овим и другим вестима из домаћег и међународног спорта, можете слушати током поподнева на програму Радио Београда 1. Емисију припрема наша Спортска редакција.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 


 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара