Читај ми!

Хумористичка емисија

У Црној Гори се на јавне огласе за једно радно место у државној управи пријављивало у просеку 14 кандидата. Ништа чудно, јер сви би они да раде тамо где нема посла.

Шарунас Степуконис, менаджер компаније "БалтЦап" која је била задужена за изградњу националног стадиона фудбалске репрезентације Литваније, украо је око 16 милиона евра намењених за изградњу објекта и прокоцкао их у казину. Захваљујући овом менаджеру, изградња националног стадиона биће настављена тек кад се обезбеде додатна средства, али ће зато казино моћи одмах да прошири своје капацитете.

Мушкарац репликом пиштоља претио људима у Београду! Нешто слично дешава се и у Скупштини. Кад се неко јави за реплику, углавном прети празном пушком.

Британски премијер Риши Сунак нашао се на удару тамошње јавности због патика које је носио током интервјуа. Због патика сад га ципеларе.

Немачки малопродајни ланац Теди, који већ неколико година има регистровану филијалу у Србији, потврдио је да му је српско тржиште веома атрактивно. Привлачност је обострана, јер је несумњиво да наше купце привлаче ланци.

Музички уредник Снежана Станојевић.

Аутор текста Александар Стојадиновић.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије