Читај ми!

Најстарији најбољи

Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић започео је данас 420. недељу на врху АТП листе и постао најстарији тенисер као светски број 1. Он је управо овог понедељка у том рекорду оборио пензионисаног Швајцарца Роџера Федерера.

Почео је мастерс у Монте Карлу, Ђоковић је слободан у првом колу, а у другом ће играти против бољег из дуела Сафиулина и квалификанта Мунара. Први српски тенисер који натупа на тениским теренима у кнежевини је Ласло Ђере. Он има тежак задатак у првом колу, игра против Стефаноса Тситсипаса. Пратићемо тај дуел током наше емисије. Најаву мастерса у Монте Карлу чућемо од тениског стручњака Горана Бубња.

Почео је Били Џин Кинг Куп на којем наступа наша женска тениска репрезентација. У Групи Ц први противник нам је Норвешка. Победом Александре Крунић, Србија је повела са 1:0, у другом мечу наша Миа Ристић игра против Мелене Хелго.

Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Задар у последњој утакмици регуларног дела сезоне. У оквиру 26. кола ,,Парни Ваљак’’ ће као другопласирани дочекати још једног сигурног учесника плејофа. Црвена звезда је синоћ победила Сплит и тако хрватској екипи угасила последњу наду да се нађе међу осам најбољих.

У последња два дуела 29. кола домаће Суперлиге Србије у фудбалу састаће се, од 16 часова ИМТ и Напредак, односно од 18 и 30 Јавор и Младост. Црвена звезда је задржала бодовну разлику у односу на првог пратиоца, вечитог ривала – Партизан. И једни и други су славили у јучерашњим мечевима.

Рукометашице Србије избориле су пласман на Европско првенство, пошто су јуче у Зрењанину победиле селекцију турске са 30:22 у последњем колу квалификација.

Данашњу емисију уређује и води Милош Панић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара