Читај ми!

А после на ћевапе

Женска фудбалска репрезентација Србије први пут ће утакмицу играти у прелепом амбијенту новоотвореног стадиона `Дубочица` у Лесковцу. Први ривал у квалификацијама за Европско првенство 2025. у Швајцарској биће јој сутра селекција Шкотске, искусна екипа, састављена од много играчица Премијер лиге Енглеске. Ова реперезентација играла је и на Европском и на Светском шампионату, али и ми девојке за трку имамо. Нашем државном тиму прикључила се и Јелена Чанковић, фудбалерка Челзија, опоравила се од повреде Анђела Крстић. Селектор Драгиша Зечевић оптимиста је уочи првог дуела у граду на Ветерници, верује у добар резултат у `српском Манчестеру`, а после тога ће сви на ћевапе, каквих има само на југу Србије.

Сутра нас очекују и квалификације за Олимпијске игре у Азербејџану за рваче, у вези с тим се из Бакуа јавља Милорад Докманац, селектор српског државног тима. Кошаркаши Партизана од 20 часова и 30 минута гостују у Берлину, екипи Албе у мечу 33.кола Евролиге. Пораз се не узима као опција, јер је потребно спремити терен за фото-финиш против Валенсије у "Београдској арени" у последњем колу.

Кошаркаши Црвене звезде дочекују Олимпијакос у 33. колу истог такмичења , али практично је за црвено-беле окончано за ову сезону. Наш Ласло Ђере, као први носилац, елиминисан је на старту турнира у Маракешу, пошто је поражен од Италијана Фабија Фоњинија са 2:1 (7:6 (7:1), 2:6, 6:4). Рукометашице Србије победиле су на гостовању селекцију Бугарске у претпоследњем колу квалификација за Европско првенство резултатом 35:17. Србија ће у наредном колу играти са Турском, 7. априла у Зрењанину ,у мечу који ће одлучивати о пласману другог тима из групе на Европско првенство.
 
О овим и другим вестима из света спорта у данашњем издању `Спортског журнала`, кога припрема Спортска редакција Радио Београда 1.
 
Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.
 

 

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара