Читај ми!

Узроци и могуће последице нове кризе на КиМ

Шта ће бити резултат бројних дипломатских акција, разговора и сусрета који су уследили после сукоба у селу Бањска на северу КиМ? Који наредни потези се могу очекивати од стране привремених институција у Приштини? Како ће Београд одговорити? Саговорник емисје је Милован Дрецун, председник Скупштинског одбора за Косово и Метохију.

У средишту пажње тражимо и одговор на питање- колико ће нас коштати грејање ове зиме?

Од првог новембра цена гаса у Србији биће већа за 10 одсто. Како ће се то одразити на рачуне потрошача? Нова грејна сезона је на прагу а апели надлежних да се уштедом струје могу смањити рачуни показали су се оправданим, јер је сваког месеца у протеклих годину дана више од милион домаћинстава у Србији смањило потрошњу електричне енергије у односу на исти месец претходне године. Колико је енергије потребно за грејање просечног стана од 60 квадрата? Како још више уштедети?

Гост емисије је мр Жељко Марковић, стручњак за енергетику.

Емисију уређују и воде Ивана Прибићевић и Оливера Симић Милошевић.

 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу