Читај ми!

Стручњаци упозоравају: океани, извор живота на Земљи све угроженији!

Океани чине преко 70 одсто планете и неопходни су за одржавање живота на Земљи. Њихова деградација би могла да угрози највећи извор природних ресурса на нашој планети. Осмог јуна обележава се светски дан океана као подсетник на разарања изазвана људским активностима и позив на акцију за њихову заштиту. То је повод да нам гост буде Гордана Субаков, професорка Биолошког факултета.

На унапређењу мера енергетске ефикасности у Србији више од 10 година ангажован је Програм УН за развој. У току је јавни позив у оквиру пројекта "ЕУ за Зелену агенду у Србији", који доноси нови модел финансирања. Више детаља сазнаћемо у разговору са Драганом Урошевићем менаџером пројеката УНДП-а у области енергетике.

Суботички спортисти унеће у децембру српску тробојку у Европски парламент. То им је омогућила титула “Европског града спорта” за 2024. за коју су се изборИли у конкуренцији 30 градова. Осим те почасти овај град имаће и много других користи, али и доста посла на организацији спортских манифестација. Тим поводом саговорнк нам је секретар Спортског савеза Суботице Дејан Вуковић.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво