Читај ми!

Новак игра за четвртфинале Роланд Гароса против Вариљаса

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић у термину емисије игра меч осмине финала Роланд Гароса против Перуанца Вариљаса, иначе 94. играча света. Победник у овом дуелу иде на првог познатог четвртфиналисту, Руса Карена Хачанова, који је са 3:1 елиминисао Италијана Сонега.

У осталим дуелима данашњег програма састаће се први носилац Карлос Алкараз и још један Италијан Лоренцо Мусети, а последњи термин резервисан је за Грка Стефаноса Тситсипаса и Аустријанца Себастиана Офнера. Рускиња Анастасија Павличенкова прва је учесница четвртфинала у женској конкуренцији. Она је са 2:1 победила Белгијанку Елис Мертенс. У току је дуел Мучова – Аванесјан, касније ће играти Свитолина и Касаткина, односно Стивенс и Сабаленка.У осталим дуелима данашњег програма састаће се први носилац Карлос Алкараз и још један Италијан Лоренцо Мусети, а последњи термин резервисан је за Грка Стефаноса Тситсипаса и Аустријанца Себастиана Офнера. Рускиња Анастасија Павличенкова прва је учесница четвртфинала у женској конкуренцији. Она је са 2:1 победила Белгијанку Елис Мертенс. У току је дуел Мучова – Аванесјан, касније ће играти Свитолина и Касаткина, односно Стивенс и Сабаленка.

Репрезентација Србије у Баскету 3 на 3 ускоро почиње полуфиналну утакмицу на Светском првенству против Летоније. Српски тим је не само фаворит за финале, већ и за највише постоље на подијуму. Уколико прођемо Летонце у мечу од 15 часова и 40 минута, у финалу ћемо играти са бољим из дуела Бразил – Сједињене Америчке Државе.

Одбојкашице Србије данас завршавају своје учешће на првом викенду нове сезоне Лиге Нација који се одржава у Анкари. Последњи меч у Турској одиграће против селекције Канаде и у овом сусрету покушаће да дођу до прве победе, након три уводна пораза. На табели такмичења, Србија тренутно заузима 13. место од укупно 16 учесника са само једним освојеним бодом.

Данас ће се одиграти и ревнаши доигравања за попуну фудбалске Суперлиге Србије. ОД 16 часова састају се Радник и Графичар, резултат прве утакмице био је 1:1, а у Нишу од 18 и 30 Раднички и Инђија. Гости су на југ Србије однели два гола предности, пошто су у првој утакмици славили са 3:1.

Ватерполисти Новог Београда нису успели да освоје титулу првака Лиге Шампиона, пошто су синоћ изгубили од Про Река у Београдском финалу на отвореном базену ''11. Април''. Резулта је био 11:14. Чућете изјаве актера последњег дана финал еигхт такмичења, током којег је Барселонета освојила треће место у мечу са грчким Вуљагменијем.

Кадети Динамика направили су овог викенда велики подвиг пласиравши се међу четири најбоља тима у својој конкуренцији домаћег такмичења. Они су после двомеча елиминисали ОКК Београд, са клупе предвођени тренером Дамјаном Малетићем, а на терену Луком Ивановићем.

Уредник и водитељ данашње емисије је Милош Панић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво