Читај ми!

Ђоковић игра за осмину финала Роланд Гароса против Давидович Фокине

Пратимо учешће нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића у трећој рунди Роланд Гароса. Он је почео свој меч против Шпанца Давидович Фокине, иначе 34. играча света. У њиховим досадашњим дуелима, Новак води са 2:1 у победама, последњи сусрет Ђоковић је изгубио прошле године у шеснаестини финала Монте Карла. Победник данашњег дуела у наредном колу играће против Вариљаса или Хуркача, тај меч на програму је касније током дана. Наш стручни консултант биће истакнути тениски стручњак Горан Бубањ.

У току је завршница ватерполо турнира Евролиге која се одржава у Београду. Српски представник Нови Београд, синоћ је изборио пласман у финале и меч са Про Реком за титулу, који је на програму сутра од 21 час. Пре тога сазнаћемо ко је освојио треће место у сусрету Барселоне и Вулиагменија. Вечерас се разиграва за пласман од петог до осмог места. Од 19 часова састају се Југ и Бреша, а од 21 Олимпијакос и Ференцварош.

Одбојкашице Србије такмиче се у Анталији у Лиги Нација. У прве две утакмице доживеле су поразе од Американки, а затим и од домаћина Турске. Сутра ће играти меч трећег кола првог викенда са Пољском. Са друге стране, наши одбојкаши су се окупили уочи пута у Јапан, где ће у истом такмичењу дебитовати следеће среде против Словеније.

Кошаркаши Денвера повели су са 1:0 у великом финалу НБА лиге, јер су јутрос победили Мајами са 104:93 у утакмици без много неизвесности. Наш Никола Јокић био је најефикаснији на целом сусрету и поново је са новим трипл-даблом исписао нове странице историје. После успешног првог од четири корака ка титули, разговарао је са америчким новинарима након меча, а његову партију пратио је и Божидар Маљковић, којег смо замолили за коментар.

Олимпијски комитет Србије обележава сутра међународни олимпијски дан. У Хајд Парку у Београду биће одржана спортско-рекреативна манифестација која за циљ има популаризацију олимпијског покрета и подстицање грађана на физичку активност у природи односно промоцију здравог живота.

О свему овоме у спортском журналу до 16 часова у Спортском журналу, који уређује и води Милош Панић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво