Читај ми!

Шта радити кад затекнете змију у дворишту?

После читавог месеца неизвесности и драматичних спекулација, одлука о лимиту јавног дуга данас је на гласању у америчком Конгресу. Договор о померању горње границе је постигнут али и даље лебди претња републиканске већине у Представничком дому о ускраћивању подршке. О коренима ове како економске, тако и политичке приче разговараћемо са Драгославом Рашетом из организације "Нови трећи пут".

После трагедије у ОШ "ВладиславРибникар", МУП је обавио контролу у 42 стрељане. Уочен је низ неправилности и наложене су укупно 63 мере. До случаја масовног убиства почињеног од стране малолетника, ова област није била законски детаљно уређена, али ће убудуће свакако бити врло ригорозно прописана, до тога да свако ко омогући малолетнику додир са оружјем бити кривично одговоран. Тим поводом саговорник нам је Иван Урошевић, лиценцирани инструктор за руковање ватреним оружјем.

Поскок дужине од око пола метра пронађен је, пре неколико дана, у дворишту породичне куће код Ниша. На једном спортском терену у Суботици, недавно је виђен питон. Колико год било изненађујуће, стручњаци објашњавају да змије обитавају на нашем простору и често се нађу и у урбаним срединама. Шта их доведе, како да препознамо о којој змији се ради и како да се понашамо, питања су за Марка Маричића, истраживача на Биолошком факултету.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи