Ко је све заказао у случају занемариване 8-годишње девојчице?

И не само ко је заказао, него и како спречити да се убудуће понове овакви случајеви? Ово ће нам бити главна тема разговора прво са слушаоцима у редовној рубрици "Питање јутра", а потом и с Маријом Петровић, адвокатицом Центра за права детета која има богато искуство у заштити дечјих права.

Национална служба за запошљавање (НСЗ) 30. марта организује сајмове запошљавања у Бору, Лесковцу, Пироту и Кикинди. Колико ће људи моћи да добије посао у ова четири града, рећи ће нам Јасмина Шантић из НСЗ, начелница Одељења за развој односа с послодавцима. Од 29. марта до 2. априла у Гучи се одржава прва национална обука из области ванредних ситуација за младе. Како је замишљена и ко ће све учествовати, пренеће нам наша дописница Силвија Пашаљић.

Драгана Панајотовић из Удружења пословних жена Србије рећи ће нам нешто више о такмичењу за девојчице 7. и 8. разреда основних школа под називом „Ухвати идеју“ које се организује са идејом да се што више девојчица укључи у информационе и комуникациона технологије.

У последњем сату емисије најавићемо фестивал ECOSCOPE у оквиру којег ће бити приређене бесплатне пројекције филмова о заштити животне средине, као и Музичку конференција MENT у Љубљани коју прати наша музичка уредница Катарина Епштајн.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић.

Пробудите се уз јутарњи програм Радио Београда 1!

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено