Ко је све заказао у случају занемариване 8-годишње девојчице?

И не само ко је заказао, него и како спречити да се убудуће понове овакви случајеви? Ово ће нам бити главна тема разговора прво са слушаоцима у редовној рубрици "Питање јутра", а потом и с Маријом Петровић, адвокатицом Центра за права детета која има богато искуство у заштити дечјих права.

Национална служба за запошљавање (НСЗ) 30. марта организује сајмове запошљавања у Бору, Лесковцу, Пироту и Кикинди. Колико ће људи моћи да добије посао у ова четири града, рећи ће нам Јасмина Шантић из НСЗ, начелница Одељења за развој односа с послодавцима. Од 29. марта до 2. априла у Гучи се одржава прва национална обука из области ванредних ситуација за младе. Како је замишљена и ко ће све учествовати, пренеће нам наша дописница Силвија Пашаљић.

Драгана Панајотовић из Удружења пословних жена Србије рећи ће нам нешто више о такмичењу за девојчице 7. и 8. разреда основних школа под називом „Ухвати идеју“ које се организује са идејом да се што више девојчица укључи у информационе и комуникациона технологије.

У последњем сату емисије најавићемо фестивал ECOSCOPE у оквиру којег ће бити приређене бесплатне пројекције филмова о заштити животне средине, као и Музичку конференција MENT у Љубљани коју прати наша музичка уредница Катарина Епштајн.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић.

Пробудите се уз јутарњи програм Радио Београда 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво