Живеле баке!

Пошто ово издање јутарњег програма реализујемо на  Међународни дан бака, њима ћемо посветити значајан део емисије. Прво ћемо, у рубрици "Питање јутра", са слушаоцима разговарати о тома зашто су нам важне баке и по чему се сећају својих бака, а потом ће нам у студио доћи једна савремена и запослена бака, логопед Милица Вакић. Она ће нам причати како усклађује посао и тзв. "Бака сервис" и колико се улога бака променила у 21. веку.

Још један саговорник у емисији биће нам Драган Стефановић из УНДП-а, координатор пројекта “Потенцијал производње биогаса из биоотпада у урбаним и приградским регионима". Он ће нам дати више детаља о јавном позиву који је упућен градовима и општинама за подршку у управљању биоотпадом.

Најавићемо јубиларни, 70. Мартовски фестивал документарног филма у Дому омладине, а гост ће нам бити Дејан Дабић, уметнички директор фестивала.

У програм ће нам се укључити Зоран Ђерић, управник Српског народног позоришта у Новом Саду, које данас обележава свој дан.

С колегом из спортске редакције Дејаном Николићем, осврнућемо се на прве две утакмице фудбалске репрезентације у квалификацијама за Европско првенство 2024. године - против Литваније и Црне Горе.

Чућемо и како Техничка школа у Власотинцу од септембра уводи школовање за дефицитарне занате и занимања.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Пробудите се уз Радио Београд 1!

 

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено