"Орлови" нападају "соколове" у Подгорици

Фудбалска репрезентација Србије вечерас гостује Црној Гори у другом колу квалификација за Европско првенство. Некада су ове две репрезентације наступале под истом заставом. Последње заједничко такмичење у државној заједници било је Светско првенство у Немачкој 2006. године, а данас ћемо међусобно одмерити снаге трећи пут. У прва два наврата Србија је славила током такмичења у Лиги Нација 2018. године, 2:0 у Подгорици, па 2:1 у Београду. За вечерашњи сусрет на стадиону под Горицом, тражи се карта више и плаћа се на улици десетоструко скупље него на благајнама. Обе селекције су забележиле по победу у првом колу. Србија је славила против Литваније у Београду, док је Црна Гора била боља од Бугарске у гостима. Вечерашњи дуел пратићете у директном преносу на Првом Програму Радио Београда, а уочи сусрета своју анализу у нашој емисији изнеће некадашњи фудбалер Влада Чапљић.

Кошаркаши Партизана забележили су веома битну победу против Цедевита Олимпије на свом парткету, само 44 сата по завршетку Евролигашке утакмице против Олимпијакоса. Нова победа за тим Жељка Обрадовића, који је форму темпирао за пролеће и завршницу свих такмичења. Уморни Партизан је славио са 76:73 у неизвесној завршници, без помоћи Матијаса Лесора на паркету због зарађене абалигашке суспензије. Биланс свега, нови тријумф за очување лидерске позиције.

Регионална ватерполо лига добила је новог шампиона у Београду. То је екипа Југа, која је након пенала у хрватском финалу била боља од Јадрана из Сплита са 14:12. Чућете изјаве актера борбе за престо.

У домаћој одбојкашкој лиги за мушкарце, одигран је вечити дерби у којем је салвила Црвена звезда после пет сетова.

О свему овоме од 15:30 до 16:00 у ''Спортском журналу'', који данас уређује и води Милош Панић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво