Ухвати дан

Данас почиње предаја докумената за полагање пријемних испита на факлултетима универзитета у нашој земљи. Како одабрати прави факултет и занимање, колико је важно урадити тест професионалне оријентације и каква су искуства психолога, питања су која ћемо поставити нашој гошћи, Ивани Божић, службенику за методологију планирања каријере и каријерно информисање у Сектору за подршку запошљавањa Националне службе за запошљавањe.

Завршни испит из математике је одложен, данас ће комбиновани испит ипак бити одржан, како спречити злоупотребу испита и шта се постиже давањем одговора унапред, питања су на која тражимо одговор од вас у Питању јутра.

У Београду је постављен споменик Црнотравском неимару. О споменику и историји, али и будућности црнотравског неимарства, у програму разговарамо са нашим гостом, председником Удружења Црнотраваца у Београду, Бошком Стевановићем.

Најављујемо интересантан догађај у Гамзиграду, археолог Маја Живић, директорка Народног музеја у Зајечару причаће нам о данашњој манифестацији "Прошлост за будућност".


Са вама је Александра Младеновић



Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се