Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:


Споразумом о придруживању са ЕУ, наша држава се обавезала да ће странцима од првог септембра омогућити куповину земљишта под једнаким условима као грађанима Србије. Хоће ли странци то и моћи истраживао је наш дописник из Шапца Ненад Томашевић.

Милка Бабић анализирала је узроке немилог догађаја у основној школи „Жикица Јовановић Шпанац“ у Завлаци код Крупња, и  ко би требало да сноси одговорност за узроке и последице оваквих ситуација.

Краљевчанин Дамњан Вукомановић од ране младости имао је жељу да једног дана постане успешан фризер и музичар. Не желећи да запостави ни занат, ни рокенрол, данас познати краљевачки фризер је у свом салону нашао место за неколико својих гитара, а касније и кћеркине бубњеве на којима често засвирају. Причу ће нам испричати наш дописник Миленко Даниловић.

 

У холу Електронског факултета у Нишу данас почиње дводневни 9. Фестивал науке „Наук није баук“. Ове године тема фестивала је „Наука у пракси“. На 80 штандова више од хиљаду студента и средњошолаца из Србије и земаља у окружењу посетиоцима ће, изводјењем интересантних огледа, показати како се наућна достигнућа могу применити у свакодневном животу.


И овога петка имаћете прилику да у квизу освојите вредне награде.


Са вама је Александра Младеновић


Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се