Караван

У Србији је много младих без посла и све више њих сања и планира да оде. Ускоро више нико неће ни сањати ни планирати да живи у овој земљи.

Капитен репрезентације Немачке Бастијан Швајнштајгер саопштио је да више неће играти за национални тим своје земље. Његова супруга Ана Ивановић још пре неколико месеци саопштила је да неће више играти за нашу репрезентацију, сад знамо ко носи панталоне у кући Шванштајгерових.

Мандатар за састав владе Александар Вучић изјавио је да тим који ће чинити нову владу треба да му помогне да оживи "енергију и веру" грађана који су гласали. Не требају грађанима енергија и вера, већ посао и плата.

Економски амбасадори Србије, њих 28, које је широм света 2010. послао тадашњи министар економије Млађан Динкић, потрошили су скоро девет милона евра народних пара. Динкић, не само што је имао музичку групу ''Монетарни удар'', већ је исти извршио и на српски буџет.

Писац текста: Милена Шишкин

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара