У средишту пажње

Зашто је једна универзитетска професорка одлучила да отвори радњу у којој се праве посебни слаткиши? Како то да један институт окупља полазнике стручних курсева - из свих земаља нашег региона? Шта су све имали у виду млади људи који су отворили хостел на Копаонику?

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Зашто је један брачни пар инжењера и иноватора одлучио да напусти посао у Београду и да окуша срећу у приватном бизнису? Како добру идеју претворити у патент око кога се формира успешна фирма?

Гости емисије У средишту пажње су оснивач "Куће крема" др Татјана Шотра-Катунарић, професорка на Филолишком факултету у Београд, помоћник директора Института Гоша Златан Милутиновић, један од власника хостела "Монтана" на Копаонику Александар Шћепановић, инжењер Срећко Попадић, иноватор кога сада занимају, поред осталог, природна кометика и лековито биље. Гост емисије је и Живослав Миловановић из Крњева код Велике Плане, проналазач чија фирма "Високи вакум" прави компресоре и вакум пумпе.

Емисију води: Слободан Николић
Радио Београд 1, 17.05

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом