среда, 29.05.2013, 17:05 -> 16:40
У средишту пажње
Шта је све потребно урадити да би се побољшала безбедност хране у Србији? Да ли су информације одштампане на паковању производа довољне да на основу њих потрошач може да суди о нутритивним вредностима тог производа? Које су све информације доступне домаћем потрошачу, а које потрошачу из Европске уније?

Autor:
Редакција магазинског програма
Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]
Гошће емисије у Средишту пажње су проф. др Оливера Бунчић и Лела Тасић из Асоцијације потрошача Србије. Оне ће одговарати и на Ваша питања уколико се јавите на 011 322 52 99 или 011 322 54 99.
Емисију води Слободан Николић.
Радио Београд 1, 17.05
Коментари