У средишту пажње

Шта је све потребно урадити да би се побољшала безбедност хране у Србији? Да ли су информације одштампане на паковању производа довољне да на основу њих потрошач може да суди о нутритивним вредностима тог производа? Које су све информације доступне домаћем потрошачу, а које потрошачу из Европске уније?

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Гошће емисије у Средишту пажње су проф. др Оливера Бунчић и Лела Тасић из Асоцијације потрошача Србије. Оне ће одговарати и на Ваша питања уколико се јавите на 011 322 52 99 или 011 322 54 99.

Емисију води Слободан Николић.

Радио Београд 1, 17.05

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом