Читај ми!

„Го Мијо” – Гастрономски водич за 2025. годину

„Го Мијо” је француски гастрономски водич, основан пре више од педесет година.

Покренула су га двојица новинара, која су желела да своје утиске о храни и ресторанима поделе са својим читаоцима. Временом је њихов водич постао признат у свету, а за разлику од других популарних водича, посветили су пажњу и оним малим локалним местима која заједно са престижним ресторанима чине гастрономску понуду једне земље. Ново издање „Го Мијо” водича препознало је најбоље куваре, сомелијере и угоститеље у нашој земљи, а причу о њима вам доноси Јанко Вукићевић. 

Са вама су Јелена Кнежевић и Ксенија Радовић.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом