Читај ми!

„Kоло“

Ансамбл „Kоло“ добитник је награде Терпсихора , Удружења професионалних балетских играча, кореографа и балетских педагога Србије.

Већ седам и по деценија „Kоло“ на најлепши начин негује и афирмише нашу традицију и нашу културну баштину. Више од шездесет уметника представиће традиционалне народне игре, песме и музику Србије и ширег српског културног простора, које су премијерно изведене поводом обележавања 75 година ансамбла KОЛО, на њиховом Ускршњем концерту у МТС дворани. О томе, али и о заинтересованости младих да их прате и буду део „Kола“ разговарамо са нашим гостом Милом Радоманом из ансамбла „Kоло“.

У наставку и о догађајима у поп рок историји који су се догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација.

Са вама је Јелена  Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара