Читај ми!

Зелени ракови – борци за еколошку свест

„Уколико желиш да промениш свет, почни из свог дворишта“ – овако гласи слоган младих ентузијаста из Раковице који су се, сходно своме „дворишту“ назвали „Зелени ракови“.

Чишћење терена, заштита животиња и апеловање на суграђане али и на све друге људе, само су део активности које ови млади људи обављају, искучиво захваљујући свом ентузијазму и жељи да планету сачувамо у најбољем могућем стању.

Гост емисије „Обрати пажњу“ данас ће бити Александра Крстић, представник „Зелених ракова“. Упутиће нас у све досадашње акције као и у кораке који су тек пред њима. Показаће нам да еколози нису „опседнути само природом“ већ да се итекако баве људима, што доказује велики број хуниманитарних акција.

Такође, чекају вас и уобичајене рубрике: Датумске песме, Новитет дана као и приче о песмама.

Водитељ: Миодраг Стошић 

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се