Да ли са „вејпом“ испарава и сва штетност цигарета?

„Вејп” или „паф” су цигарете које уместо индустријски прерађеног дувана садрже хемикалије које сагоревају у пару.

Недавно истраживање удружења „Родитељ“ показује да 78% родитеља тврди да њихова деца не користе електронске цигарете. Чак 46% родитеља је убеђено да другови њихове деце користе ове производе. Овим истраживањем утврђено је да 37% младих између 13. и 17 године јесу конзументи. Чак 99% њих зна шта су електронске цигарете. Најчешће их купују после школе, па онда викендом и нешто ређе у слободно време, наводи се у истраживању.
Какве су последице „вејпа“ по здравље? Да ли је фер представљати их као „здравију алтернативу“ осталим дуванским производима, и зашто толико младих конзумира електронске цигарете? О овој теми причамо од 13 часова.
До краја емисије, ту су и музичке теме; од 14 сати преслушавамо песме музичара рођених 30. марта и нумере са албума објављених на данашњи датум. Ту је и блок музике из Србије и региона, Приче о песмама, актуелни новитети, и друге приче важне за организовање и улепшавање дана.

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено