Kо је твој херој?

Делегација Европске уније у Србији, трећу годину заредом организује отворени конкурс „Kо је твој херој?” на ком могу да учествују сви пунолетни грађани и грађанке Србије. Прошлогодишња кампања „Они су хероји“ омогућила је да јавност чује за херојска дела из више од 40 градова Србије.

Овај конкурс намењен је оним малим-великим људима из наше околине, који стрпљиво и несебично чине добра дела, често далеко од очију јавности: солидарна комшиница, посвећени лекар, учитељица, возач аутобуса, медицински техничар, рођак, пријатељица, спортисткиња,
познаник, свако ко се у току 2022. године истакао својим добрим делима према својим суграђанима или широј заједници. Kонкурс се реализује у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац, а пријаве и гласање се одвијају преко сајта онисухероји.рс. О конкурсу који афирмише доброту и емпатију говоримо у првом сату емисије.

У наставку ћемо се подсетити важних догађаја у поп рок историји који су се догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација.
Са вама је Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије